«Statoil» 95.markas benzīna cena sasniedz 99,9 santīmus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

SIA «Latvija Statoil» pirmdien palielinājusi gan dīzeļdegvielas, gan benzīna cenas, portālam «Apollo» pavēstīja kompānijas pārstāvis Kaspars Skrābāns.

Benzīna un dīzeļdegvielas cenas «Statoil» degvielas uzpildes stacijās palielinātas par vienu santīmu. 95.markas benzīns maksā 99,9 santīmus, savukārt dīzeļdegviela - 98,9 santīmus.

Skrābāns skaidro, ka pagājušajās divās nedēļās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas Eiropā par vienu tonnu turpināja palielināties. Visstraujāk palielinājās benzīna cena, sasniedzot jaunu augstāko līmeni - 1075 ASV dolāri par tonnu. Savukārt dīzeļdegvielas cena pieauga mērenāk, bet arī jau sasniegusi 1025 ASV dolāru atzīmi.

Arī ASV dolāra kurss kopumā ir palielinājies un turas pie atzīmes 54 santīmi par vienu dolāru.

Kopumā virknē Eiropas valstu pēdējo nedēļu laikā degvielas cenas degvielas uzpildes stacijās ir sasniegušas vēsturiski augstāko līmeni.

Vienlaikus kompānijas pārstāvis uzsver, ka cenu svārstības, ņemot vērā dažādus mikrotirgus un konkurences apstākļus, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās vai mainīties pat vairākas reizes dienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu