Vai Aija Andrejeva drīz kļūs par precētu sievu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš.

Dziedātāja Aija Andrejeva (Aisha) varot drīzumā kļūt par precētu kundzi, vēsta brīvdienu žurnāls «Vakara Ziņas». Šo jauko ziņu «VZ» devis kāds informācijas avots, kurš vēlējies palikt anonīms.

Avots vēstījis, ka Aija Andrejevas un Toma Bērziņa precību plāni tuvākajiem draugiem esot darīti zināmi Dailes teātrī, 8. februārī, pēc pēdējās izrādes «Siseņi». «Pēc izrādes notika ballīte, kuras laikā Aija demonstrēja savu saderināšanās gredzenu, ko bija ieguvusi pirms dažām dienām. Bildināta viņa esot ar divsimt rozēm izgreznotā mājā,» vēsta «VZ».

Žurnāla centieni noskaidrot, kā tad īsti ir ar kāzu plāniem, «VZ» neesot izdevies. Lūgta parādīt saderināšanās gredzenu (uz pirksta tas nebija manāms), Aija tikai pasmējusies un tēlojusi, ka nesaprot jautājumu.

Pāris sabiedrībā kopā manāms kopš aizvadītā gada vasaras. Dziedātāja abu attiecības komentēt parasti vairījusies, sakot, ka tas ir pārāk privāti, un par savu privāto dzīvi runājusi nelabprāt. Kaut saviesīgos pasākumos viņai nav bijušas problēmas izpaust savas siltās jūtas pret mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu