«Simpsoni» piedzīvo savu piecsimto sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu multiplikācijas filmu seriāls «The Simpsons» («Simpsoni») svētdien piedzīvojis savas 500.sērijas pārraidi, līdz ar to sasniedzot jaunu rekordu kā visilgāk translētais ASV seriāls, kas tiek pārraidīts televīziju izdevīgākajos laikos.

Pašreiz rit seriāla 23.sezona, un 500.sērija vēsta par Simpsonu ģimenes izraidīšanu no Springfīldas un tikšanos ar skandalozā tīmekļa medija «WikiLeaks» dibinātāju Džūljenu Asanžu.

Seriāla izpildproducents Als Džīns intervijā izdevumam «Entertainment Weekly» atklāja, ka seriāla veidotāju Metu Grēningu sasniegušas baumas, ka Asanžs labprāt piedalītos kādā no «Simpsonu» sērijām.

«Mēs lūdzām mūsu režisori Boniju Pietili, kurai izdevies izvilkt gaismā [rakstnieku] Tomasu Pinčonu un piedabūt [bijušo Lielbritānijas premjerministru] Toniju Blēru piedalīties seriālā, atrast Asanža kungu. Un viņa to izdarīja,» atzīmēja Džīns.
Viņš norādīja, ka seriāla radošā komanda apzinās to, cik pretrunīgi tiek vērtēts Asanžs, bet viņi esot izvairījušies rakņāties «juridiskajā situācijā, kādā viņš pašreiz atrodas».

«Mēs vēlējāmies pārliecināties, lai tas būtu satīriski, un viņš bija gatavs to darīt,» piebilda Džīns.

Televīzijas tīkls «Fox» informēja, ka Asanžs savu tekstu ierunājis Lielbritānijā, kur cīnās pret izdošanu Zviedrijai, kas vēlas viņu tiesāt saistībā ar apsūdzībām izvarošanā.

«Simpsoni» ir viena no iemīļotākajām televīzijas pārraidēm visā pasaulē, un tajā piedalījies liels skaits slavenību, radītas animētas versijas tādām zvaigznēm kā sers Pols Makartnijs, Stings un Saimons Kauels.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu