Emma Vatsone frizūras dēļ uzskatīta par lesbieti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Lai arī «Harija Potera» filmu zvaigznes Emmas Vatsones īsais matu griezums bieži cildināts, sākotnējā reakcija bijusi negatīva, amerikāņu izklaides žurnālam «People» atzīst aktrise.

«Žurnālisti man jautāja, vai tādā veidā atklāju savu seksuālo orientāciju, vai es esmu lesbiete,» viņa pastāstīja britu laikrakstam «Independent». «Matu griezums lika man saprast, cik subjektīvi ir viedokļi. Dažiem tas ļoti patika, bet daži domāja, ka esmu zaudējusi prātu.»

Kosmētikas zīmola «Lancome» seja norāda, ka kritizēti arī viņas tērpi. Pēc «Harija Potera» filmu pabeigšanas viņa bijusi atvērta dažādiem eksperimentiem. «Mediji mani nopēla par spilgti zilu un ķēdēm rotātu [modes nama] «Rodarte» kleitu, ko reiz uzvilku,» viņa atceras, tomēr joprojām to neuzskata par kļūdu. «Man tā ļoti patika,» sacīja aktrise.

Taču, iespējams, Vatsone nolēmusi negatīvās reakcijas dēļ valkāt mazāk drosmīgus tērpus. «Man jābūt uzmanīgākai, ikdienā izvēloties tērpus,» viņa nesen teikusi modes žurnālam «Elle».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu