Dženifera Enistone negrib «Draugu» filmu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Aktrise Dženifera Enistone uzskata, ka komēdijseriālam «Friends» («Draugi») nav vietas uz lielajiem ekrāniem.

Pateicoties Reičelas lomai seriālā «Draugi», Enistone kļuva par pasaulslavenu aktrisi, taču uzskata, ka ir «bezjēdzīgi» uzņemt filmu, kurā tiktu turpināts seriāla sižets.

«Es nevaru iedomāties, kā to varētu izdarīt, ja vien to nedara pēc vairākiem gadiem,» viņa sacīja. «Es nevaru iedomāties, kas no tā sanāktu. Tas nav normāli. «Draugi» ir tavā viesistabā, «Draugi» nav kinoteātrī. Man tas šķiet bezjēdzīgi. Es uzskatu, ka tas nostātos pret [seriāla] būtību.»

Lai arī aktrise pret atkalapvienošanos izturas skeptiski, viņa nevairās prognozēt, kas ar seriāla varoņiem varētu būt noticis kopš tā pēdējās sērijas 2004.gadā. Viņa uzskata, ka Reičela un Ross noteikti ir pāris.

«Viņi pavisam noteikti, neapšaubāmi ir kopā. Viņiem ir vairāk bērnu! Viņš droši vien joprojām strādā, un es ceru, ka viņi vēl arvien pavada laiku viens ar otru. Būtu bēdīgi, ja viņi to vairs nedarītu, man būtu ļoti žēl,» viņa pastāstīja kino industrijas žurnālam «The Hollywood Reporter».
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu