Latvijā iznāks autožurnāls «TopGear»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/Scanpix

Piektdien, 24.februārī, Latvijā iznāks starptautiskā autožurnāla «TopGear» pirmais Latvijas izdevums, biznesa portālam «Nozare.lv» pastāstīja žurnāla atbildīgais redaktors Viesturs Kundziņš.

«TopGear» pēc britu raidsabiedrības BBC licences izdos izdevniecība «SBM Latvia». Sākotnējā tirāža būs 10 000 eksemplāru.

«Plānojam jau ar pirmo numuru «ielikt kāju durvīs» Latvijas preses tirgū, jo «TopGear» ar savu autoru kolektīvu, saturu, biezumu un zīmolu būs nopietnākais autožurnāls Latvijā,» uzsver Kundziņš.

Latvija ir 29. valsts pasaulē, kur tiks izdots «TopGear». Tas iznāks desmit reizes gadā, veidojot apvienotus numurus janvārī un februārī un jūlijā un augustā, un būs 160 lappuses biezs.

Kundziņš akcentē, ka žurnāls vērtējams arī kā dzīvesstila izdevums, jo saturu par automašīnām papildināšot arī humors, intervijas un TV šova «TopGear» vadītāju Džeremija Klārksona, Džeimsa Meja un Ričarda Hamonda slejas.

Jaunā žurnāla galvenais redaktors būs Ilmārs Līkums. Rakstus veidos arī Kundziņš un Normunds Avotiņš. Saturu veidos gan britu žurnālistu radītie materiāli, gan pašmāju autoru raksti, turklāt tikšot veidota cieša sadarbība ar «TopGear» žurnāliem Lietuvā un Igaunijā, kas ļaus ieskatīties arī kaimiņzemju aktualitātēs un redaktoru piedzīvojumos.

Žurnāla cena mazumtirdzniecībā būs 1,90 lati, bet abonējot - 1,70 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu