Tavs horoskops martam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Sveicam mēneša jubilārus - Zivtiņas! Ko sola zvaigznes pavasara pirmajā mēnesī?

  • AUNS

Veiksmīgs laiks. Pat, ja tev ceļā radīsies kādi šķēršļi, ātri vien tiksi tiem pāri un dosies paceltu galvu uz priekšu. Ja rīkosies un neapstāsies ne mirkli, tevi sagaida grandiozi panākumi darba jomā. Nav izslēgts paaugstinājums vai algas pielikums. Noteikti pastāv iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Priecāsies par tuvinieku un mīļotā cilvēka sniegto atbalstu. Priekšniecība tev ne reizi vien šomēnes izteikts atzinību par paveikto darbu. Vari veikt noguldījumus, atlikt naudu nākotnes plānu piepildīšanai. Privātās dzīves jomā gaidāmi gan kritumi, gan kāpumi. Iespējams, tiksi ierauts citu radītās intrigās. Brīvo laiku pavadīsi, apmeklējot dažādus kultūras, masu pasākumus. Kāds Auns nolems doties ilgi pelnītā atvaļinājumā. Pastāv iepazīšanās iespējas.
 

  • VĒRSIS 

Labs laiks jaunu kontaktu dibināšanai, sadarbības partneru meklējumiem. Veiksies tiem, kas nesēdēs četrās sienās rokas klēpī salikuši, bet rīkosies un tieksies tuvāk saviem uzstādītajiem mērķiem. Kāds Vērsis nolems beidzot uzsākt pats savu privāto biznesu, tāpēc laikus sāks interesēties par formalitātēm, kas jākārto, lai ātrāk tiktu pie vēlamā rezultāta. Nav izslēgts, ka pavasaris, kas tuvojas, darīs savu – tu iemīlēsies. Pēc iespējas vairāk vēlēsies veltīt laiku savai otrajai pusītei, taču tev būs grūti sadalīt laiku starp darba jautājumiem un privāto dzīvi. Laulātajiem zīmes pārstāvjiem jātiecas pēc dzirksts attiecībās, lai neiestātos nevēlamā rutīna. Nebūtu vēlams iesaistīties konfliktu situācijās ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem.

  • DVĪŅI 

Veiksmīgs un piedzīvojumiem bagāts laiks. Vari būt diezgan mainīgā noskaņojumā un arī tavas vēlmes svārstīsies līdz ar tevi pašu. Nav izslēgts, ka kļūsi pārlieku egocentrisks un aizmirsīsi arī par tuvāko līdzcilvēku sajūtām. Savā ziņā šomēnes būsi izteikts pašlabuma meklētājs kā darbā, tā arī mājās. Esi vērīgs darbā ar konfidenciālu informāciju, dokumentiem. Priecāsies pavadīt laiku kopā ar līdzīgi domājošiem, tāpēc apmeklēsi ne vienu vien domubiedru grupu. Vēlēsies paplašināt savu redzesloku. Kāds Dvīnis uzsāks ilglaicīgu ceļojumu ārpus dzimtenes robežām, lai gūtu jaunus iespaidus un atslēgtos no ikdienas likstām. Varbūt tieši ārzemēs iepazīsies ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi, kas apburs tevi līdz sirds dziļumiem.

  • VĒZIS

Šomēnes būsi visnotaļ saimniecisks, vēlēsies ieviest kārtību mājās un darbā. Vari iesaistīties kādā ilglaicīgā projektā, taču nesasniegsi cerētos darba augļus. Neuzticies katram pretī nācējam, ja nevēlies ieviest savā ikdienas dzīvē liekus pārpratumus un neskaidrības. Esi piesardzīgs no kabatzagļiem. Ģimenes lokā vari doties uz kādu kultūras pasākumu. Kāds zīmes pārstāvis uzsāks pārvākšanās darbus uz savu jauno mitekli. Nav izslēgts, ka nolemsi uzsākt pats savu privāto biznesu. Veiksmīgs laiks sadarbības partneru, sponsoru meklējumiem. Aizrausies ar ezoteriska rakstura literatūru, varbūt pat uzsāksi attiecīgos kursus, mācības. Iespējams, šomēnes dosies komandējumā ārpus dzimtenes robežām.

  • LAUVA 

Šomēnes priekšplānā izvirzīsies darba un karjeras jautājumi. Prātosi, kā celt savu autoritāti līdzcilvēku vidū. Vari uzstādīt jaunus mērķus uz kuriem tiekties. Pastāv labas iespējas uzlabot karjeras lietas un pierādīt sevi plašākai sabiedrībai. Attiecībās ar līdzcilvēkiem vēlams būt draudzīgākam un atvērtākam, svarīgi būs neuzspiest savu viedokli, pat, ja tev tas šķitīs visprātīgākais lēmums. Īpaši veiksmīgs laiks ar zinātni saistītajām Lauvām, vari nodoties pētījumiem, iesaistīties jaunos projektos. Kāds zīmes pārstāvis, iespējams, dosies ilglaicīgā ceļojumā. Vēlams neiesaistīties riskantos darījumos. Daudz laika veltīsi fiziskām aktivitātēm, varbūt apmeklēsi kādu sporta klubu.
 

  • JAUNAVA 

Šis mēnesis solās būt diezgan veiksmīgs, ja vien būsi pretimnākošs un neīgņosies par katru sīkāko neskaidrību. Vari pievērsties sevis izzināšanai, pilnveidošanai. Vēlēsies paplašināt savu redzesloku, tāpēc nolemsi uzsākt kādas jaunas studijas vai dosies ārzemju braucienā izzināt citu tautu kultūru, reliģiju klātienē. Vari atklāt sevī kādu jaunu talantu, ko nebaidīsies likt lietā pie pirmās iespējas. Ja būsi aktīvs un atvērts jaunām iespējām, tad panākumi tevi sagaidīs ik uz soļa. Kāda Jaunava var pēkšņi nolemt, ka pienācis laiks iestūrēt laulības ostā, un tā vien tieksies, lai to piepildītu pēc iespējas ātrāk. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv labas iespējas iepazīties, izveidot jaunas attiecības. Pievērs vairāk uzmanības savam veselības stāvoklim.
 

  • SVARI 

Aktīvs un piedzīvojumiem bagāts mēnesis, sevišķi saistībā ar privātās dzīves jautājumiem. Kāds zīmes pārstāvis uzsāks jaunas attiecībās, cits nostiprinās jau esošās vai pat uzsāks kopdzīvi ar savu otro pusīti. Sākot no mēneša vidus vēlams atturēties no sabiedrisku vietu apmeklēšanas, masu pasākumiem. Negaidīti vari saskarties ar veselības problēmām. Galvassāpes var sagādāt finanšu jautājumi, nav izslēgts, ka meklēsi veidus kā piepelnīties. Vēlēsies pēc iespējas vairāk brīvā laika veltīt izklaidēm, hobiju un vaļasprieku piekopšanai, taču naudas būs par maz visam iecerētajam. Iespējams, lūgsi palīdzību kādam no tuviniekiem vai draugiem. Neiesaisties konfliktos, sevišķi jau ar augstākstāvošajiem.
 

  • SKORPIONS

Būsi sajūsmā par pavasara tuvošanos, jutīsies kā no jauna piedzimis un vēlēsies pēc iespējas vairāk pagūt izdarīt. Būsi visnotaļ aktīvs un enerģijas pārpilns. Vari uzstādīt jaunus mērķus uz kuriem tieksies neapstājoties ne mirkli. Tev izdosies realizēt pat vispārdrošākās idejas un plānus. Svarīgi būs tas, kā veidosies tavas attiecības ar kolēģiem, priekšniecību. Pastāv labas iespējas paradīt sevi, savus talantus plašākas auditorijas priekšā. Veiksmīgs laiks ar politiku saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Attiecībās ar mīļoto cilvēku būsi romantisks un kaisles pārpilns. Priecāsies savai otrai pusītei sagādāt ne vienu vien romantisku pārsteigumu. Pievērs vairāk uzmanības savam veselības stāvoklim un ģērbies atbilstoši laika apstākļiem.

  • STRĒLNIEKS 

Šomēnes dzīvosi vairāk filozofējot un sapņojot, būsi nolēmis, ka pienācis laiks sevis izzināšanai, kā arī redzesloka paplašināšanai. Kāds zīmes pārstāvis uzsāks ilglaicīgu ceļojumu. Darba lietas labāk risināsies tieši mēneša sākumā, kad vari slēgt līgumus, iesaistīties dažādos projektos. Veiksmīgs laiks, lai uzsāktu pats savu privāto biznesu. Tev patiks apmeklēt domubiedru grupas, dalīties pārdomās un sevis uzkrātajā pieredzē par dažnedažādiem jautājumiem. Līdzcilvēku vidū izcelsies ar spožām un visnotaļ oriģinālām idejām. Spēsi apburt ne vienu vien pretējā dzimuma pārstāvi kādu padarot arī greizsirdīgu. Neiesaisties līdzas notiekošajos konfliktos, strīdus situācijās, ja nevēlies agri vai vēlu kļūt par grēkāzi.

  • MEŽĀZIS 

Veiksmīgs un panākumiem bagāts mēnesis. Būsi apņēmīgs un pilns atbildības sajūtas. Paveiksi visus darbus laicīgi bez nekādas kavēšanās. Pastāv lieliskas iespējas kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm. Tavs pašnovērtējums kļūs ievērojami augstāks, taču skaties, nekļūsti pārlieku augstprātīgs. Īpaši veiksmīgi lietas risināsies pedagogiem, ar zinātni saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Nepārpūlies, nedari neko vairāk kā spēj, tas šoreiz neatmaksāsies. Tev var uzrasties kāds nelabvēlis, taču tu ātri vien spēsi tikt ar viņu galā. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies būt atvērtāks un komunikablāks. Priecāsies pavadīt katru savu brīvo mirkli līdzās savai otrajai pusītei. Nav izslēgts, ka nolemsiet kopīgi doties kādā ceļojumā.

  • ŪDENSVĪRS 

Šomēnes pierādīsi sevi kā aktīvu un darbīgu personu, kurai var uzticēties. Iespējams, ņemsi dalību kādā vērienīgā projektā. Tavs materiālais stāvoklis uzlabosies ar katru dienu, taču tas nenozīmē, ka vajag izšķiest naudu sīkumiem un bezvērtīgiem niekiem. Sākot no arta vidus sapratīsi, ka esi pelnījis atpūtu un nolemsi beidzot paņemt atvaļinājumu, lai dotos atpūsties kaut kur tālāk no darba lietām un dzimtenes. Vari aizrauties ar ziemas prieku baudīšanu, varbūt pat nolemsi doties uz kādu sniegotu kūrortu paslēpot. Katrā ziņā vislielāko baudījumu tev sniegs fizisku aktivitāšu piekopšana. Kāds Ūdensvīrs vēlēsies palutināt savu otro pusīti un apbērs to ar dāvanām no galvas līdz kājām. Labs laiks celtniecības darbu uzsākšanai.

  • ZIVIS 

Tavs laiks! Aktīvi plānosi kā atzīmēt savu jubileju, kāds zīmes pārstāvis nolems sagaidīt dzimšanas dienu ārpus dzimtenes robežām, kādā siltākā vietiņā. Vari piepildīt kādu savu sapni. Katrā ziņā būsi lieliskā noskaņojumā visa mēneša garumā. Būsi īpaši radošs un ar savam visnotaļ oriģinālajām idejām spēsi pierādīt līdzcilvēkiem uz ko tad īsti esi spējīgs. Vari meklēt sev arī sponsorus, sadarbības partnerus. Aizrausies ar filozofiju, ezoteriska rakstura literatūru, varbūt pat nolemsi apmeklēt attiecīgus kursus, studijas. Būsi kustīgs un aktīvs, daudz laika pavadīsi sporta zālē vai brīvdienās apmeklējot naktsklubus un kārtīgi izdejotos. Tavs mīļotais cilvēks var sagādāt tev kādu patīkamu pārsteigumu. Būsi īsts romantiķis un to arī neslēpsi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu