Andželinas «oskaru kāja» izvēršas par interneta hitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Andželina Džolija ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijai bija izvēlējusies dramatisku tēlu - smagnēju melna samta kleitu. «Versace» zīmola tērps iezīmēja sievišķīgas līnijas - slaiku vidukli, bet kuplu krūšu un gurnu daļu. Kailie pleci uzsvēra valkātājas smalko augumu.

Kā īpašs akcents bija augstais šķēlums, kas zem kuplās svārku daļas ļāva manīt valkātājas slaido kāju. Un šī kāja nu ir kļuvusi par interneta hitu. Jāatzīst, ka arī pati Džolija īpaši pacentās, lai jebkurā brīdī būtu manāma tērpa pikantā «odziņa». Gozējoties fotokameru priekšā, poza bija kaut vai nedabīga, bet kājai bija jāvīd no samta krokām!

Nu Andželinas labajai kājai ir pat savs «Twitter» konts. «AngiesRightLeg» nekādus īpaši saturiskus tekstus gan nepublicē - «kāja» vienīgi aicina pievērst sev uzmanību un neaizmirst, ka viņa tur ir. Šim profilam ir jau gandrīz 28 000 sekotāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu