Video: Žirinovskis nosauc Pugačovu par palaistuvi, uz kuru viņam uzspļaut

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Prezidenta kandidātu politiskās debates ar Žirinovski nevar būt garlaicīgas. Savā garīgajā nestabilitātē un visatļautībā īpaši viņš izpaudās, kad «saķērās» ar Krievijas tautas iemīļoto mākslinieci Allu Pugačovu.

Daļējs ieskats dialogā (ja to tā var nosaukt). Visu sarunu krievu valodā varat apskatīt zemāk ievietotajā video:

Alla Pugačova: «Vladimir Volfovič, domāju jūs piekritīsiet, ka valsts prezidents ir valsts seja. Viņam jābūt kā piemēram, kuram grib līdzināties jaunā paaudze. Kā piemēram neskaitāmiem mūsu dzimtenes pilsoņiem. «Kad jūs runājat preteklības, nu man nekas - lai Dievs ar jums - esmu jau pieradusi. Ko jšu gribat pierādīt? Kad jūs ēterā nekaunīgi melojat... Kādēļ? Kad jūs uzvedaties tik nepieklājīgi - pat kā prezidenta kandidāts - pagaidām tas ir kauns tikai jums pašam. Nedod Dievs, tas būs kauns mūsu valstij. Jūs »«palaižat» mēli un «palaižat» rokas. Uzvedaties kā mežonis. Gribu jums jautāt - vai tas ir imidžs, kas jums atļauts «no augšas», jo neviens politiķis tā neuzvedas? Vai tas ir «caurums» jūsu audzināšanā? Vai, nedod Dievs, tas ir kaut kas tāds... ar neirozi saistīts?» 
(aplausi) 
Pugačova:«Ja jūs kļūtu par prezidentu, vai jūs mainītu savu uzvedības stilu, jo to tomēr redzētu visa pasaule?»

Žirinovskis: «Atbildu. Es uzvedos tā, ka uzskatu par vajadzīgu. Man imidžmeikeri nav vajdzīgi. Man atļauju veidot partiju, kā Mihailam, neviens nedeva - es pats to izveidoju! Es PATS pirmais aizgāju par prezidenta kandidātu jau Padomju Krievijā. Visi pamuka!»
(Alla: «Tad tas ir iedzimts...»)
Žirinovskis: «Klusējiet!»

Alla sākumā aicina, tad liek Žirinovskim, lai viņš neizrunājas pret viņu. Žirinovskim sākas viņi «parastā psihoze». Alla dzirdējusi, ka Žirinovskis nosauc viņu nievājošā dziedātājas apzīmējumā, saka, ka Žirinovskis ir psihs un klauns. Pēc Žirinovska kārtējiem agresīvajiem runas plūdiem, saka: «Jūs esat mūsu zemes negods!»

Žirinovskis rezumē: «Jūs, mākslinieki, kā pēdējās palaistuves, guļaties zem jebkura vadoņa par naudu.. Kad es būšu Kremlī, jūs gulsities zem manis un es uz jums spļaušu un slaucīšu jūsos kājas.

Vadītājs bilst Žirinovskim, ka viņš šobrīd sevi publiski apglabā. Savukārt Žirinovskis, vēl paspēj piebilst, ka Allai ir viens likusm - mainīt vīrus katras 5 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu