Noinere karjeru cer noslēgt ar sešām medaļām pasaules čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slavenā Vācijas biatloniste Magdalēna Noinere savu karjeru cer noslēgt, izcīnot sešas godalgas pasaules čempionātā, kas sāksies ceturtdien.

Šobrīd Noinere, kurai šomēnes palika tikai 25 gadi, decembrī paziņoja, ka pēc šīs sezonas noslēgs savu titulēto karjeru.

«Vēlos noslēgt savu karjeru, izcīnot sešas medaļas. Labāk, protams, būtu, ja visas zelta,» izteicās Noinere.

Pasaules čempionāts sāksies ceturtdien ar jaukto stafeti, un Noinere uzskata, ka Vācija pie pirmās godalgas varētu tikt jau šajās sacensībās.

«Mums ir labas izredzes izcīnīt zeltu jauktajā stafetē. Kāpēc gan mums vajadzētu nenovērtēt sevi?» stāstīja sportiste. «Ļoti svarīgi ir izvirzīt sev konkrētus mērķus un pēc tam tos sasniegt. Tomēr, protams, būsim priecīgi arī tad, ja izcīnīsim sudrabu vai bronzu.»

Pasaules čempionāts ilgs līdz 11. martam. Tā laikā katram sportistam būs iespēja izcīnīt sešas godalgas.

2010. gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs Noinere izcīnīja divas zelta medaļas, triumfējot iedzīšanas un masu starta sacensībās. Tāpat viņa Vankūveras Olimpiādē tika arī pie sudraba godalgas sprintā.

Tāpat Noinere karjeras laikā līdz šim izcīnījusi desmit zelta medaļas pasaules čempionātos, 32 reizes uzvarējusi Pasaules kausa izcīņas posmos, kā arī divreiz triumfējusi Pasaules kausa kopvērtējumā (2008. un 2010. gadā).

Šīs sezonas Pasaules kausa kopvērtējumā Noinere ar 930 punktiem šobrīd atrodas līderpozīcijā, tuvāko sekotāju Darju Domračovu no Baltkrievijas apsteidzot par 39 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu