Baričello startēs «IndyCar» čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/Scanpix

Bijušais Pirmās formulas (F-1) brazīliešu pilots Rubenss Baričello parakstījis līgumu ar «IndyCar» čempionāta komandu «KV Racing Technology», vēsta vienības preses dienests.

Pieredzējušā Baričello komandas biedrs būs 2004. gada «IndyCar» čempionāta uzvarētājs Tonijs Kanāns.

39 gadus vecais Baričello piedalīsies visos 16 «IndyCar» čempionāta šīs sezonas posmos, bet pirmās sacensības pie «KV Racing Technology» formulas stūres viņš aizvadīs 25. martā.

«Tā ir jauna pieredze, taču esmu ļoti priecīgs,» izteicās Baričello. «Neskatoties uz manu lielo pieredzi, «IndyCar» čempionātā startēšu kā jauniņais, tomēr domāju, ka progresēšu sezonas gaitā. Mans galvenais uzdevums - palīdzēt «KV Racing Technology» komandai.»

Pēdējos divus gadus pilots pārstāvēja F-1 komandu «Williams». Pagājušajā sezonā brazīliešu veterāns prata tikt tikai pie četriem kopvērtējuma punktiem, ieņemot necilo 17. vietu, tāpēc «Williams» komandas vadība nolēma nomainīt Baričello ar viņa tautieti Brunu Sennu.

Kā ziņots, F-1 karjeras laikā braucējs izcīnījis 11 uzvaras un kopumā 68 reizes finišējis labāko trijniekā. 2002. un 2004. gadā Baričello F-1 sezonas kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu