Vasiļjevam zaudējums Izerlonā, Krēfelde 11. vietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rezultativitātes punktu jau trešajā Vācijas hokeja čempionāta (DEL) spēlē pēc kārtas piektdien iekrāja pieredzējušais Latvijas uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, tomēr viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda izbraukumā ar 2:5 (2:0, 0:2, 0:3) zaudēja Izerlonas klubam «Roosters».

Vasiļjevs, kurš pagājušā gada vasarā pieņēma Vācijas pilsonību, ar rezultatīvu piespēli izcēlās mača piektajā minūtē, kad vārtus guva Dankans Milrojs, atklājot cīņas rezultātu.

Spēles gaitā Vasiļjevs veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Iepriekšējos divos DEL mačos uzbrucējs bija izcēlies ar attiecīgi gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Šī Vasiļevam bija 23. spēle Vācijas čempionātā šosezon. Šajā laikā viņš izcēlies ar četriem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, kādā no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm Vasiļjevs guva smagu pleca traumu un pārcieta divas operācijas, tāpēc laukumā varēja doties tikai sezonas vidū.

DEL kopvērtējumā «Pinguine» ar 69 punktiem 49 aizvadītajās spēlēs atkāpās uz 11. vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu