Eimijas Vainhausas vecāki piešķirs meitas vārdā nosauktu stipendiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Dziedātājas Eimijas Vainhausas vecāki kādam jaunam skatuves māksliniekam piešķirs stipendiju mācībām Silvijas Jangas teātra skolā. 

Pagājušogad bojā gājušās dziedātājas vecāki Mičs un Dženisa vēlas palīdzēt kādam jaunam talantam apgūt uzstāšanās mākslu tajā pašā skolā, kurā to darīja Vainhausa.   

«Eimija bija Silvijas Jangas teātra skolas studente. Tur pamanīja un izkopa viņas talantu,» teicis dziedātājas tēvs. «[Eimijas Vainhausas] fonds vēlas dot iespēju apzināties savus talantus bērnam, kurš citādi to nevarētu atļauties.»  

«Nekas nevarēs mazināt mūsu zaudējumu, taču šī ir brīnišķīga lieta, ko varam darīt,» viņš turpina. «Mēs esam ļoti, ļoti lepni, ka varam piedāvāt šo stipendiju. Tā Eimijas vārdu uzturēs dzīvu vislabākajā veidā.»  

Dziesmas «Back to Black» autore 13 gadu vecumā ieguva vietu prestižajā skolā, un tās dibinātāja Silvija Janga nevar iedomāties labāku veidu, kā godināt viņas talantu.  

«Mēs mīlējām Eimiju, un esam saviļņoti un pagodināti, ka Eimijas Vainhausas fonds vēlas izveidot viņas vārdā nosauktu stipendiju,» viņa teikusi intervijā britu laikrakstam «The Sun». «Būtu lieliski, ja mēs atrastu jaunu Eimiju, taču viņa bija tikai viena. Mēs priecātos atrast dziedātāju, dejotāju vai aktieri ar īpašu talantu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu