«Ievas pārvērtībās» <i>pārvēršas</i> paši vadītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

7.martā sāksies TV3 raidījuma «Ievas pārvērtības» jaunā sezona un vadītāju lomā šosezon redzēsiet modes māksliniekus Sonitu Pāvuliņu un Gintu Budi. Raidījuma dalībnieces šajā pavasarī būs dažāda vecuma un profesiju pārstāves, tāpat gaidāmi vairāki pārsteigumi.

Māksliniekiem Gintam Budem un Sonitai Pāvuliņai, kuru vārds modes pasaulē pazīstams jau vairāk nekā 20 gadus, raidījuma vadīšana ir jauns izaicinājums. Gints Bude priecājas, ka varēs tikties ar skatītājiem un palīdzēt sievietēm. «Ievas pārvērtības sievietēm ļauj izrauties no ikdienas rutīnas un sadzīves rūpēm, un mums ir prieks, ka varam šo ikdienu darīt krāšņāku, ka varam palīdzēt sievietēm atrast savu stilu un sapucēt viņas,» teic G.Bude un piebilst: «Raidījuma vadīšana nenoliedzami bagātina arī mūs pašus. Ievas pārvērtībās nav profesionālas rutīnas un bezrūpības. Šī raidījuma sezona turklāt sakrīt ar pavasara/vasaras modes sezonu, tāpēc gribam sievietēm palīdzēt ieteikt un atrast tērpus atbilstīgi arī jaunajām modes tendencēm, lai sievietes ir košas, krāšņas un starojošas. Lai viņu dzīve pēc piedalīšanās radījumā mainās un iet tikai uz augšu.» tā Bude.

Lai šī sezona būtu vēl interesantāka, raidījuma veidotāji padomājuši par vairākiem jauninājumiem. Viens no tiem - mākslinieki sievietēm palīdzēs piemeklēt apģērbu kādai no viņu garderobē jau esošām lietām, piemēram, svārkiem, žaketes, biksēm vai blūzes. «Tā, lai sievietei nav jāiegādājas pilnīgi jauna garderobe, bet, lai viņa var komplektēt apģērbu ar jau esošajām drēbēm. Centīsimies sniegt arī vērtīgus praktiskus padomus, kas lieti noderētu ne tikai raidījuma dalībniecēm, bet arī skatītājiem, piemēram, kā pareizi izvēlēties augstpapēžu kurpes, brilles…» saka G.Bude.
 
Praktiskus padomus apģērba, aksesuāru un apavu izvēlē, kā arī skaistumkopšanā sievietes no māksliniekiem un frizieru meistariem varēs saņemt arī 8.martā, kad tirdzniecības centrā «Spice» notiks «Ievas pārvērtību» jauno dalībnieču atlase. Pasākums sāksies 18:00 un uz to var ierasties ikviens interesents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu