Millers no «Sabres» - NHL aizvadītās nedēļas pirmā zvaigzne

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni pirmdien atzīts Bufalo «Sabres» komandas vārtsargs Raiens Millers.

Pagājušajā nedēļā Millers piedalījās trijās spēlēs, visās izcīnot uzvaras. Aizvadīto nedēļu amerikāņu vārtsargs sāka ar divām «sausajām» spēlēm pēc kārtas. Pirmajā mačā Millers atvairīja visus 43 pretinieku metienus, bet «Sabres» ar 2:0 pieveica Anaheimas «Ducks», bet pēc tam viņš tika galā ar visiem 39 sāncenšu raidījumiem, palīdzot «Sabres» komandai ar 1:0 apspēlēt Sanhosē «Sharks».

Millers nevienu ripu savos vārtos neielaida 155 minūtes un 37 sekundes, bet nedēļas pēdējā mačā viņš atvairīja 32 no 35 pretinieku metieniem, bet «Sabres» ar 5:3 uzvarēja pagājušās sezonas Stenlija kausa finālisti Vankūveras «Canucks». Šajā sezonā Millers «Sabres» komandas vārtus sargājis 46 mačos, kuros vidēji savos vārtos ielaidis 2,59 ripas un atvairījis 91,5% pretinieku metienu. Tāpat viņa kontā arī piecas «sausās» spēles.

Par nedēļas otru spožāko zvaigzni kļuva Detroitas «Red Wings» zviedru aizsargs Niklass Kronvals, kurš trīs mačos guva divus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, palīdzot savai komandai tikt pie diviem panākumiem.

Sekmīgāko maču Vīlers aizvadīja 2. martā pret Minesotas «Wild», kurā veica trīs rezultatīvas piespēles, bet «Red Wings» izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:0. Šīs sezonas 66 spēlēs Kronvals guvis 14 vārtus un izpildījis 17 rezultatīvas piespēles.

Savukārt par nedēļas trešo zvaigzni tika nosaukts Čikāgas «Blackhawks» vārtsargs Rejs Emerijs, kurš trijos mačos izcīnīja trīs uzvaras. Katrā no šiem mačiem Emerijs savos vārtos ielaida pa vienai ripai, bet trīs uzvaru sērija «Blackhawks» komandai ir garākā kopš februāra vidus, kad tā tika pie četriem panākumiem pēc kārtas.

Šosezon aizvadītajās 28 spēlēs Emerijs vidēji zaudējis 2,58 vārtus un atvairījis 90,9% pretinieku metienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu