Kartupeļu biezeņa sacepums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

1 kg kartupeļu
200 ml piena
muskatrieksts
1 tējkarote sinepju
3 olas
1 ēdamkarote miltu
100 g cieta siera
500 g maltās gaļas
300 g šampinjonu
1 sīpols
3 daiviņas ķiploka
sviests

Pagatavošana:

Kartupeļus izvāra, nokāš, sastampā. Kartupeļu masai pieliek sinepes, sāli, piparus, pielej pienu. pieliek miltus, olas, rīvētu muskatriekstu, rīvētu sieru, piespiež ķiploku. Masu labi samaisa.

Ēdamkarotē sviesta apcep smalki sagrieztu sīpolu, tad pieliek malto gaļu, apcep. Gaļai pieliek sagrieztas sēnes, visu apcep, pieliek sāli un piparus.

Ietaukotā cepamtraukā liek pusi no kartupeļu masas, uz tās liek cepto gaļu, tad otru daļu no kartupeļu masas.

Sacepumu cep 200 grādos 30 minūtes.
 

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu