Konference angļu valodas skolotājiem Liepājas universitātē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 13.martā skolotāju tālākizglītības programmas ietvaros izdevniecība «Pearson» sadarbībā ar Liepājas Universitāti (LiepU) organizē gadskārtēju konferenci angļu valodas skolotājiem «Zinoša izvēle» («Making Informed Choices»).

Konference notiks Liepājas Universitātē, Lielā ielā 14, aktu zālē, portālu «Apollo» informēja Kristīne Milberga, Liepājas universitātes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Konferences īpašie viesi ir Anna Sikožinska (Anna Sikorzynska), Latvijā populāro mācību grāmatu «Opportunities», «New Opportunities», «Challenges» un tagad arī «Choices» autore, un Deiniels Breišovs (Daniel Brayshaw), skolotāju izglītotājs no Lielbritānijas.

Ar konferences programmu var iepazīties izdevniecības «Pearson» mājas lapā www.pearson.lv un LiepU mājas lapā www.liepu.lv (sadaļā «Pētniecība»).

Pieteikties var, aizpildot reģistrācijas anketu elektroniski mājas lapā www.pearson.lv/events vai zvanot uz izdevniecības «Pearson» pārstāvniecību pa tālr. 67285454 (ofiss), 26514047 (Iveta Vītola) vai 29738710 (Kārlis Steģis).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu