Ar zobu pastu mēģina izmainīt numura zīmi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Auto24.lv

Spriedzes filmās bieži vien ir redzēti dažādi veidi, kā izmainīt sava transportlīdzekļa reģistrācijas numura zīmi, lai izvairītos no nevēlamā kontakta ar policijas pārstāvjiem.

Arī kādam Ķīnas iedzīvotājam no Pekinas bija radusies vēlēšanās izvairīties no likuma sargiem, modificējot sava «Porsche Boxter» numura zīmi ar zobu pastu.

Ceļu policistiem no Kvingdao, kas atrodas 670km attālumā no Ķīnas galvaspilsētas ir likušies aizdomīgi uz minētā «Porsche Boxter» numura zīmes redzamie «septītnieki» un apturējuši tā vadītāju. Veicot tuvāku apskati izrādījies, ka uz numura zīmes abi «septītnieki» patiesībā ir divi vieninieki.

Aiz visa šī burvīgā plāna ir bijusi spīdoša loģika. Izrādās, ka Ķīnā līdzīgi kā Latvijā darbojas soda punktu sistēma, taču Ķīnā jau pie 12 punktiem tiesības tiek atņemtas. Bet aizturētajam vadītājam ir bijuši seši soda punkti un sava spēkrata numura zīmi modificējis, lai neiekrātu vēl vairāk un nezaudētu tiesības. Ironiski, taču sods par šo pārkāpumu ir trūkstošie seši punkti un 349 ASV dolāri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu