Kivičs un «Z-Scars» dāvā sievietēm dziesmu 8.martā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Andris Kivičs un grupa «Z-Scars» 8.martā dāvina Latvijas sievietēm savu jauno dziesmu - [s:40803].

Dziesma ir sarakstīta laikā, kad pagājušā gada nogalē Andris viesojās «O Kartes skatuves» telpās, lai, tāpat kā jaunie censoņi, mēģinātu nedēļas laikā radīt dziesmu.

«Dziesma ir ieturēta labākajās «Z-Scars» tradīcijās un šo gadu laikā mēs esam pārliecinājušies, ka  mūsu klausītāji tieši to no mums gaida.Ar šo dziesmu es vēlējos pateikt, ka, ja vien mēs to vēlamies, tieši šodien mēs varam mainīt savu dzīvi, savu skatu uz lietām un atvēlēt pēc iespējas lielāku vietu savā dzīvē mīlestībai.Tas ir galvenais virzošais spēks,visgaišākā enerģija, tāpēc dziesmas par mīlestību, it īpaši laimīgu, nekad nebeigsies.Novēlam visām Latvijas sievietēm mīlēt sevi, savus vīriešus un, pats galvenais, mīlēt dzīvi»- saka Andris Kivičs.

Dziesmas ieraksts notika studiā «GEM», Edija Gņedovska uzraudzībā šā gada februārī, dziesmā ir dzirdama arī Rūtas Dūdumas balss, par ko «Z-Scars» saka viņai milzīgu paldies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu