Putins: Prohorovam varētu atrasties darbs valdībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Svētdien aizvadīto Krievijas prezidenta vēlēšanu uzvarētājs un pašreizējais premjerministrs Vladimirs Putins trešdien atzina, ka miljardierim Mihailam Prohorovam varētu atrasties darbs valdībā.

Jau ziņots, ka Prohorovs prezidenta vēlēšanās ar 7,98% balsu ierindojās trešajā vietā. Īpaši lielu atbalstu viņam izrādīja vēlētāji galvaspilsētā, kur par Prohorovu tika saņemtas nedaudz vairāk kā 20% balsu, ierindojot viņu otrajā vietā Maskavā.

«Mihails Dmitrijevičs [Prohorovs] ir nopietns cilvēks, labs uzņēmējs, un viņš būtībā varētu būt pieprasīts valdībā, ja pats to vēlētos,» uzskata Putins.

Turpretī pats Prohorovs līdz šim publiski noliedzis vēlmi strādāt Putina valdībā, jo pašreizējā politiskajā sistēmā, kurā valda Kremļa monopols, pēc Prohorova vārdiem, strādāt nebūtu interesanti.

«Es nedomāju, ka, ņemot vērā pārkāpumu lielo skaitu, vēlēšanas var uzskatīt par godīgām,» savā blogā pirmdien rakstīja Prohorovs, mudinot savus atbalstītājus pievienoties viņa partijai, kad tā būs nodibināta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu