Valters un Blūms rezultatīvi, komandām zaudējumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas ACB līgas čempionāta spēlēs trešdienas vakarā rezultatīvi nospēlēja latviešu basketbolisti Kristaps Valters un Jānis Blūms.

Malagas «Unicaja» savā laukumā ar 81:89 zaudēja «Laguna Aro GBC» komandai, bet Valters nepilnu 25 minūšu laikā sakrāja 16 punktus (2p. - 1/6, 3p. - 4/6, s.m. - 2/2), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja trīs piezīmes.

Tikmēr Bilbao «Gescrap BB» viesos ar 67:91 atzina Badalonas «Fiatc Mutua Joventut» pārākumu, bet Blūms nospēlēja depilnas 19 minūtes, guva desmit punktus (2p. - 2/2, 3p. - 2/4, s.m. - 0/1) un nopelnīja piecas piezīmes.

ACB līgas kopvērtējumā «Unicaja» ar 13 uzvarām 23 spēlēs ieņem 5. vietu, bet «Gescrap BB» ar 11 panākumiem 23 mačos ir 11. vietā. Tikmēr Riharda Kuksika pārstāvētā «Valencia Basket» ar 12 uzvarām 23 spēlēs ierindojas kopvērtējuma 7. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu