Kārkliņas klubs Spānijā neiekļūst izslēgšanas spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sešus punktus Spānijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē trešdien guva latviete Kristīne Kārkliņa, bet viņas pārstāvētā «Cadi La Seu» vienība oficiāli zaudēja izredzes iekļūt izslēgšanas cīņās.

Aizvadītajā mačā «Cadi La Seu» ar rezultātu 53:64 (17:12, 20:19, 8:17, 8:16) izbraukumā piekāpās «RC Celta» vienībai.

Kārkliņa nospēlēto 34 minūšu un 19 sekunžu laikā realizēja divus no astoņiem izpildītajiem divpunktu metieniem un abus soda metienus, bet netrāpīja nevienu no diviem tālmetieniem.

Vēl latviete izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, izpildīja divas rezultatīvas piespēles, pieļāva piecas kļūdas, nopelnīja divas piezīmes un izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus, kas deva septiņus efektivitātes koeficienta punktus.

Tā kā Spānijas čempionāta izslēgšanas spēlēs iekļūs tikai četras spēcīgākās komandas, divas kārtas pirms turnīra noslēguma «Cadi La Seu» oficiāli zaudēja izredzes kvalificēties play-off.

Sabīnes Niedolas pārstāvētā «Caja Rural Tintos de Toro» komanda kārtējo maču aizvadīs ceturtdien, kad uzņems «Hondarribia-Irun» vienību.

Kopvērtējumā «Cadi La Seu» ar 13 uzvarām 24 spēlēs joprojām ieņem stabilu sesto vietu, bet «Caja Rural Tintos de Toro» ar astoņām uzvarām 23 cīņās ieņem desmito vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu