«TTT Rīga» pievienosies baltkrievu basketboliste Muravskaja

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējo divu sezonu Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) čempionvienība «TTT Rīga» tuvākajās dienās sastāvu papildinās ar Baltkrievijas basketbolisti Allu Muravskaju, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Sezonu Muravskaja uzsāka savas dzimtenes komandā Grodņas «Olimpija», aizvadot arī vienu sekmīgu cīņu Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) turnīrā pret «TTT Rīga», bet vēlāk sezonas gaitā pārgāja uz citu Baltkrievijas komandu Borisovas «Berezina-RCOR».

Baltkrievijas čempionātā šosezon Muravskaja 14 spēlēs abu komandu sastāvā vidēji mačā guva 8,3 punktus un izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu.

LSBL turnīrā komandas neierobežotu skaitu jaunu spēlētāju varēja pieteikt līdz 28. februārim, bet vēl pa vienai basketbolistei katra vienība var piesaistīt līdz šīs svētdienas pēcpusdienai.

Piektdienas rīta pusē «TTT Rīga» ģenerālmenedžeris Egils Lūsis sarunā ar aģentūru LETA apstiprināja vēlmi piesaistīt kādu Baltkrievijas basketbolisti, tomēr uzsvēra, ka tajā brīdī līgums vēl nebija oficiāli parakstīts.

Kā ziņots, pāreju termiņa noslēgumā aktīvi darbojās «TTT Rīga» galvenā konkurente SK «Cēsis», kas februāra beigās noslēdza līgumus ar astoņkārtējo WNBA Zvaigžņu spēles dalībnieci Nikešu Seilsu un vienu no Lielbritānijas izlases līderēm Kimberliju Batleri, bet ceturtdienas vakarā SK «Cēsis» paziņoja par vienošanos ar Santu Dreimani.

Tikmēr «TTT Rīga» visu laiku papildinājās ar Latvijas basketbolistēm un Muravskaja kļūs par pirmo leģionāri šosezon.

LSBL čempionāta līdervienība ar 22 uzvarām 23 aizvadītajās spēlēs ir iepriekšējo divu sezonu čempionvienība «TTT Rīga», bet tai ar 18 panākumiem 23 mačos seko «Cēsu» basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas «rīdzinieces». LSBL šosezon spēlē astoņas komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru, četrām spēcīgākajām iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu