Rautakallio: nedomāju, ka pie spēlētāju maiņas bija pārkāpums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio pēc zaudējuma Gagarina kausa pirmās kārtas sērijas septītajā spēlē Ņižņijnovgorodā atzina, ka ar labi aizvadītu spēli uzvarai šoreiz bijis par maz, vēsta [s:40824].

«Mēs šodien aizvadījām ļoti labu spēli, taču ar to nebija pietiekami, lai izcīnītu uzvaru,» secina Rautakallio. «Pretiniekiem ir ļoti labs vārtsargs [Vitālijs Kovaļs], kurš tika galā ar visiem mūsu metieniem.»

Jautāts par to, kurš kļūdījies pie spēlētāju maiņas, kad «Dinamo» nopelnīja noraidījumu un zaudēja pirmos vārtus, treneris atbild: «Nedomāju, ka tur bija pārkāpums. Tas bija mūsu sagatavots mājas darbs, kad spēlētājs pamet laukumu, bet viņa komandas biedrs izlec uz ledus brīdi ātrāk

Tikmēr «Torpedo» galvenais treneris Kari Jalonens uzsvēra, ka «Dinamo» ir ļoti ass pretinieks, kura spēlē vērojama galvenā trenera meistarība. «Redzama trenera lielā pieredze un harizmātiskā personība. Šī bija smaga sērija un no pretiniekiem vēlos uzteikt Sprukta maiņu, kura mums sagādāja lielas grūtības. Esmu lepns par savu komandu un mēs centīsimies uzvarēt arī nākamo sēriju

Atgādinām, ka šodienas spēlē «Torpedo» izcīnīja uzvaru ar 2:0, un otrajā kārtā mērosies spēkiem ar Maskavas «Dinamo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu