Kā apģērbs ietekmē seksualitāti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Daļa sieviešu apgalvo, ka esot pat ļoti patīkami uzcirst zeķes īsus svārciņus, augstus papēžus un iziet ielās. Nekas tā neceļot sieviešu pašapziņu kā sajūsmināti vīriešu skatieni. Pašapziņa ceļas un reizē ar to arī seksīgums. Ir gan uz pasaules tādas sievietes, kas ļoti baidās, ka uz viņām kāds vīrietis palūkosies ar sajūsmu. Bet tā jau laikam viņu problēma. Vai vīrieši pievērš uzmanību zeķēs tērptām kājiņām vai kājiņu īpašnieces mirdzumam acīs?

Tautas viedoklis no interneta dzīlēm.

Lyre
Reizēm atliek jaunu krūšturi uzvilkt un seksīguma sajūta ir klāt, bet citreiz sapucējies pēc pilnas programmas, bet jūties kā stulba kaza.

Orchid
Es, lūk, domāju, ka augstie papēži jebkuru sievieti padara seksīgu. Cita gaita, citas sajūta gurnos.

Li
Grūti teikt...
Saule laikam pie visa vainīga. Ziema tā pabiezāk saģērbies. Kāds tur seksīgums! Bet pavasarī un vasarā! Tā vien gribas ko seksīgu uzvilkt. Būt smukai un iekārojamai. Lai vējiņš iepūš zem svārkiem, lai mati plīvo. Kad tā notiek, tad šķiet; ak, cik es seksīga!

pantera
Man viss atkarīgs no garastāvokļa. Citreiz jūtos seksīga arī trenūzenēs un krosenēs.

Kucite
No garastāvokļa. Sagribas būt seksīgai un ej pa ielu; raidi ugunīgus skatienus, veču až lec apkārt. Very Happy! Bet bez augstiem papēžiem tādu efektu grūtu panākt.

Vladssss.
1) Zeķes.
2) Zeķes
3) Zeķes.
Uz smukām apaļīgām kājiņām.

Zell
Rullē tie papēži. Kleitiņas īsas, šortiņi, frizūriņa, meikaps... Citreiz uzzīmē ģīmi un no spoguļa vairs negribas iet prom
Bet īsi svārki ne vienmēr ir pats seksīgākais apģērbs. Ja kājas iedegušas, bez spalvām, utt, man pašai patīk, tad ok. Bet ja kaut kas nebūs kārtībā, es mini jutīšos tieši otrādi neseksīga.

citplaneetietis
Stāja, savas sievišķās varas apzināšanās dara sievieti seksīgu.

AmiGO!
Seksīgums ir dvēseles stāvoklis un noskaņojums. Apģērbs tur visāds – minisvārki, zeķes, zeķturi, zīda apakšveļa, biksīšu trūkums – pikanti un uzbudinoši, bet relatīvi. Ja sieviete ar tamlīdzīgiem jaukumiem mugurā pati nav noskaņota, tad nekas nebūs.

Ceļinieks
Man liekas, ka visi atribūti neko nenozīmē, ja uzvilkusi krokodīlene.

Nokia
Manam vīram patīk, ja es ikdienā valkāju kokvilnas biksītes košās krāsās. Kad uzvelku mežģīņu, momentā mainās noskaņojums. Mana vīram arī.

creestee
Ja ārā spīd saule, ja man izdevies sapucēties ar pirmo piegājienu, tad lai vīrieši sargās. Esmu seksīga! Ja esmu atpūtusies, jūtos smuka Sieviete! 

LenkaPenka
Noskaņojums nosaka pilnīgi visu! Ir noskaņojums – ir smaids, ir stāja. Kā sevi izjūtu, tā citi mani uztver. Bet noskaņojums atkarīgs no daudz kā: izgulējusies, kāds veselības stāvoklis, ir PMS vai nav. 

Sise
Es agrāk VIENMĒR valkāju mežģīņu veļu, zeķītes, stringu biksītes. Šogad man iepatikās šortiņbiksītes un zeķubikses. Mana seksīguma sajūta nav mainījusies. Bet zeķes, protams, dod 100% seksīguma sajūtas.

Hermiine
Nu baigi nodrāzta banalitāte – staigāt bez apenēm. A, kas? Ar apenēm vairs neuzbudināmies?

KPS
Svārciņus lai vienmēr viegli cilā vējš

cute girl
Lai sajustos kā seksīga sieviete, jāsaģērbjas kā sievietei. Kad sapošos, man uzlabojas garastāvoklis. Man labais garastāvoklis pievelk vīriešu uzmanību un komplimentus. Es izdzirdu komplimentu, ceļas mana pašapziņa. Ceļas pašapziņa, ceļas seksīgums. 

Tvigi
Nekad neesmu domājusi esmu seksīga vai neesmu. Lai apkārtējie par to lauza galvu! Ir, nav...

vakars
Seksīgs zaķis ir tad, kad redzams – viņa grib vai viņa grib, ka viņu grib.
Bet tas, ka zaķim kājās nav augsti papēži un dupsi piesedz minī svārki, vēl nenozīmē, ka viņa ir neseksīga. Citreiz izpucējusies kā bārbija, bet gultā pilnīga nulle. Bet cita no skata nekas sevišķs, bet gultā tāds seksīgums, ka jumtu rauj nost. 

ambrosia
Es jūtos seksīga, kad nolakoju nadziņus, matus saveidoju, iekrēmojos visos galos, apkarinos ar grabuļiem. Smaržiņas matos, starp krūtīm, biksītēs. Iesēžos mašīnā, ieslēdzu mūziciņu un maucu. Es tad pati sev tā patīku, tā patīku.
Bet vīriešiem 100% esmu seksīga, tad kad man ovulācija. Un goda vārds, tajās dienās, es galīgi nejūtos seksīga. Re, kā nesapas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu