«Pelnrušķītes» no sava vidus izslēdz Ivitu Beķeri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šova «Pelnrušķīte» piektajā sērijā tika noskaidrots cik dalībnieces ir draudzīgas. Vai viņas spēj sadzīvot un uzturēt draudzīgas attiecības ar konkurentēm, kuras līdz šim viņām nesimpatizēja?

Lai iegūtu imunitāti, meitenēm pirmo reizi tika uzdots nakts pārbaudījums – viņām bija jāizšuj cepure. Nākamajā rītā rokdarbus bija jāatrāda šova vadītājām Laurim Reinikam. Šajā pārbaudījumā uzvarēja un imunitāti ieguva Ramona, kura izšuva visu nakti.

Otrajā pārbaudījumā meitenēm bija jādemonstrē sava erudīcija un saliedētība komandas spēlē ar baļķi. Spēle nepavisam nebija viegla - tā vilkās ilgi, meitenes nosala un skarbajos apstākļos pat piemirsa par savstarpējām nesaskaņām. Tomēr sasildījušās pirtī, meitenes atkal sāka konfliktus, jo tās, kuras gatavoja vakariņas nebija apmierinātas, ka citas tikmēr bauda pirts priekus.

Nākamajā rītā meitenes tika sabaidītas, ka ceļu mājup no viesu nama būs jāmēro kājām. Dienas gaismā izrādījās, ka muiža ir nieka 200 metru attālumā. Tikko pārkāpjot muižas slieksnim, meitenēm bija jādodas veikt iekšējo balsojumu, kurā vislielāko balsu skaitu ieguva Ivita. Domājams Ivitai par sliktu nospēlēja fakts, ka Ivita viena no pirmajām gāja sildīties pirti un nepalīdzēja vakariņu gatavošanā, gan iepriekšējās sērijas uzvedība pie galda, kad viņa aicināja iedzert un iemeta salātu savā dziļajā dekoltē.

Kaut Ivita uzskatīja citas meitenes par tādām, kuras tēlo kameru priekšā un ne pārāk labi par viņām izteicās, tomēr, pakojot mantas, viņa apgalvoja, ka tas, ak viņu izbalsojušas meitenes esot sāpīgāk kā tas, ja izbalsotu žūrija.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu