Viesnīcas pārstāvis Maltā pastāsta par emocionālo sarunu ar traģiski mirušā rīdzinieka māsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums no «Times of Malta»

Vīrietis no Latvijas, kurš pagājušajā nedēļā traģiski gāja bojā viesnīcas kompleksa būvlaukumā Maltā, bijis savas ģimenes vienīgais apgādnieks, ziņo Maltas mediji, vēstot arī par bojāgājušā māsas emocionālo tikšanos ar viesnīcas pārstāvjiem.

27 gadus vecais Maksims Artamonovs Maltā ieradies pirms trim gadiem. Viņa darba devējs vīrieti raksturojis kā «mierīgu, nosvērtu un strādīgu».

Lai nogādātu upura līķi Latvijā, pēc notikušā Maltā ieradusies vīrieša māsa.

Tiek ziņots, ka vīrietis ģimenē bijis vienīgais apgādnieks un finansiāli atbalstīja savu māti, māsu un viņas meitiņu.

«Seabank» viesnīcas pārstāvis Arturs Gauči Maltas medijiem pastāstījis, ka viņam bija ļoti emocionāla tikšanās ar Artamonova māsu un viņš esot viņai piedāvājis nepieciešamo atbalstu.

«Neviens nevar labot notikušo. Bet mēs piedāvājām atbalstu. Mēs arī piedāvājām apmaksāt visus izdevumus, lai māsa varētu braukt un strādāt uz Maltu. Mēs piedāvājām arī viņai darbu,» stāstīja Gauči.

Gauči norādījis: «Esam apņēmības pilni darīt visu, lai atvieglotu šo sarežģīto situāciju.»

Artamonova māsa ar presi gan atteikusies runāt.

Jau ziņots, ka negadījumā Maltā, sabrūkot sastatnēm, pagājušajā nedēļā gāja bojā rīdzinieks, kurš Maltā bija ieradies strādāt.

Izmeklētāji gan vēl nav pateikuši, kāpēc šīs sastatnes sabruka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu