Aptaujā tiks noskaidrotas labākās Goran Gora dziesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Krusts

Šī gada 14.aprīlī dziesminieks Goran Gora uzstāsies Dikļu pilī un koncertam dots gana pretenciozs nosaukums «Goran Gora labāko dziesmu koncerts». Lai uzzinātu, kuras dziesmas klausītāju vērtējumā ir vispopulārākās, no šodienas mūziķa mājas lapā tiek rīkota īpaša aptauja, kas tiek veikta sadarbībā ar «visidati.lv».

Apkopojot aptaujas, kas tiks veikta no 14.marta – 1.aprīlim, rezultātus, tiks noskaidrotas 15 dziesmas, kuras ir izvēlējusies vislielākā daļa klausītāju un tieši šīs dziesmas izskanēs koncertā Dikļu pilī.

«Tā kā savas darbības laikā esmu publicējis ap 40 dziesmām, ir diezgan grūti pašam iedomāties, kuras dziesmas ir mīļākās man, un kuras – klausītājiem,» saka Goran Gora. «Tieši tāpēc šī koncerta programmu ļaušu izvēlēties koncerta apmeklētājiem. Tādējādi, cerams, ka neviens pēc šī koncerta nedosies mājās sakot, ka nav dzirdējis savu mīļāko Goran Gora dziesmu.»

Jau šobrīd zināms, ka koncertā kopā ar dziesminieku uz skatuves kāps tie paši mūziķi, ar kuriem Goran Gora sadarbojās, gatavojoties koncertam Rīgas Doma baznīcā, kā arī vēl daži mūziķim tuvi draugi. Tāpat, Goran Gora vēlas pateikties «visidati.lv» kolektīvam par lielisko sadarbību, rīkojot šo unikālo aptauju.

  • Biļetes uz Goran Gora koncertu Dikļu pilī pieejamas «Biļešu Paradīzes» kasēs.

Aptauja «15 labākās Goran Gora dziesmas» atrodama mūziķa mājaslapā: «gorangora.com».
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu