Par pirmo jauno talantu atbalsta fonda uzvarētāju kļuvusi baletdejotāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pērn modes mākslinieces Natālija Jansones, TV dīvas Dagmāras Legantes-Celmiņas un SIA «MADARA Cosmetics» kopīgi nodibinātā fonda «Uzziedi Pasaulē» atbalstu saņēmusi pirmā laureāte - Latvijas talantīgā baletdejotāja Annija Kopštāle. Līdz ar to šī gada jūnija sākumā jaunā māksliniece varēs piedalīties starptautiskā baleta konkursā Helsinkos, pārstāvot Latviju.

Annija Kopštāle ir jaunā Latvijas Nacionālā baleta māksliniece, kura uzaicinājumu piedalīties tradīcijām bagātajā starptautiskā baleta konkursā Helsinkos ieguva jau pērn, veiksmīgi startējot Pekinas pirmajā internacionālajā baleta un horeogrāfijas konkursā. Savukārt saņemot Latvijas Baleta un Dejas ģildes lūgumu rast iespēju materiāli nodrošināt Annijas Kopštāles dalību šajā konkursā, fonds «Uzziedi pasaulē» nolēma atbalstīt jauno baletdejotāju un sniegt viņai finansējumu.

SIA «Madara Cosmetics» valdes priekšsēdētāja un fonda «Uzziedi pasaulē» iniciatore Lotte Tisenkopfa-Iltnere: «Sieviešu atbalsta fonds «Uzziedi pasaulē» tika dibināts ar pārliecību, ka Latvijā ir daudz talantīgu sieviešu, kuru panākumi var sniegties daudz tālāk par Latvijas robežām. Diemžēl materiālo apsvērumu dēļ bieži vien apdāvinātām Latvijas māksliniecēm iespējas attīstīt savas prasmes ir apgrūtinātas. Tāpēc, fonda «Uzziedi pasaulē» vārdā, ar gandarījumu sniedzam atbalstu Annijas Kopštāles dalībai starptautiskajā konkursā Helsinkos un ceram, ka šī jaunā baletdejotāja, piepildot savu sapni, nesīs arī Latvijas vārdu plašāk pasaulē.»

Pieteikties fonda «Uzziedi pasaulē» sniegtajam finansiālajam atbalstam līdz šī gada 30.septembrim, aprakstot sava talanta pilnveidošanas redzējumu, kā arī minot līdzšinējos sasniegumus, ir aicināta jebkura sieviete bez vecuma ierobežojuma. Vairāk par fonda sniegtā atbalsta iespējamām un noteikumiem iespējams uzzināt mājaslapā «madaracosmetics.lv» sadaļā «Atbalsta programma». Iesūtītos pieteikumus izvērtēs attiecīgās jomas vadošie speciālisti un eksperti. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu