«Warriors» iemaina Džefersonu, Hovards paliek Orlando

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NBA šīs sezonas maiņu darījumu pēdējā dienā vēl vienu izmaiņu sastāvā veikusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas «Warriors» komanda.

«Warriors» aizmainījuši uz Sanantonio «Spurs» iepriekš no Milvoki «Bucks» iemainīto Stīvenu Džeksonu, pretī saņemot citu veterānu Ričardu Džefersonu un pirmās kārtas izvēles tiesības NBA draftā.

Tikmēr beidzot pielikts punkts baumām par Orlando «Magic» centra Dvaita Hovarda iespējamo pāreju uz citu komandu. Atlētiskais centra spēlētājs vismaz līdz 2012./2013. gada sezonas beigām paliks «Magic» sastāvā.

No citiem darījumiem jāatzīmē Džeralda Vollesa pāreju no Portlendas «Trail Blazers» uz Ņūdžersijas «Nets». Tikmēr Reimons Sešonss no Klīvlendas «Cavaliers» pārgājis uz Losandželosas «Lakers», bet Markuss Kembijs no Portlendas pārcēlies uz Hjūstonas «Rockets». Tāpat uz «Rockets» komandu pārgājis ilggadējais «Lakers» saspēles vadītājs Dereks Fišers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu