Atklāj ledū iesalušā cilvēka personību; tā ir mīklaini pazudusī sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atpazīts viens no bojāgājušajiem, kuru glābēji atrada iesalušu Daugavas ledū. Tā ir sieviete, kura pazuda pērn decembrī ceļā uz darbu.

Piektdien laikraksts «Diena» vēstī, ka bojāgājusī ir 54 gadus vecā Sandra, kura savādi pazuda pērn 13.decembrī. Pēc tuvinieku teiktā, pavisam parastā dienā viņa izgāja no mājām Sarkandaugavā neilgi pēc pulksten 6, lai ar 5. un pēc tam 10. tramvaju dotos uz darbu Pārdaugavā, Telts ielā.

Sieviete strādāja par saimniecības māsu pansionātā cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem. Viņas meklēšanā aktīvi iesaistījās visa ģimene, vēstī laikraksts.

Bojāgājušo sievieti atpazinis viņas dēls.

«Jābrīnās, ka vispār varēja kaut ko ieraudzīt no krasta ūdenī. Tur bija tikai melns auduma gabals,» stāsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vada komandiera vietnieks Aigars Budriks.

Kad glābēji sākuši kalšanu, neesot gaidījuši, ka būs divas stundas ilgs, ļoti sarežģīts darbs. Ķermenis seklajā ūdenī atradies starp ledus kārtām. Kad sieviete pazuda, laiks bija ziemai diezgan silts – ledus vāki nesedza ūdeni.

Glābējs neizslēdz, ka nedzīvo ķermeni varētu būt kādu posmu nesusi šurp straume.

Todien glābēji atrada vēl viena Daugavas ledū iesaluša cilvēka mirstīgās atliekas.

Par šo abu cilvēku nāves cēloņiem nav ziņu, policija veic ekspertīzes.

No ledus izkaļ divus iesalušus cilvēkus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu