Operators nejauši nobradā preses konferences varoni - retu trusīti bez ausīm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Nelielā Vācijas zoodārzā sarīkotā preses konferencē, kurā sabiedrība tika iepazīstināta ar pasaulē nākuši retu trusīti bez ausīm, kāds no sanākušiem preses operatoriem topošo zvaigzni nejauši nobradājis, vēsta Vācijas laikraksti.Zoodārzs bija cerējis, ka trīs nedēļas vecais trusītis Tils sava neparastā izskata dēļ kļūs par jauno mediju slavenību, līdzīgi kā ledus lācis Knuts un šķielējošais oposums Heidija, vēsta «Spiegel Online».

Taču trusīša sapnis par Holivudu tika sabradāts pirmajā filmēšanas dienā, kad preses konferencē kāds televīzijas operators, filmējot ļepatojošo trusīti, nejauši tam uzkāpa virsū, nogalinot dzīvnieciņu uz līdzenas vietas.

«Mēs visi esam šokēti. Filmēšanas laikā operators pakāpās atpakaļ un uzmina trusītim,» sacīja zoodārza direktors Uve Dempevolfs.

«Viņš bija uz vietas beigts. Neviens to nevarēja paredzēts. Visi zoodārzā ir ļoti apbēdināti. Arī pats operators bija dziļi satriekts,» sacīja Dempevolfs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu