Adele ierakstu līguma vietā izvēlējusies ballīti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu dziedātājai Adelei savas 18.dzimšanas dienas svinību plānošana bijusi svarīgāka par līguma noslēgšanu ar ierakstu kompāniju, apgalvo viņas draugs.

Adeles skolasbiedrs Alans Rouzs pastāstīja, ka dziedātāja vēlējusies sarīkot pašu labāko dzimšanas dienas ballīti. «Tipiska Adele. Draugi viņai bija svarīgāki,» viņš sacīja.

Adele un Rouzs iepazinās Londonas tēlotājmākslas un tehnoloģiju skolā, kuras absolventu vidū ir arī dziedātājas Eimija Vainhausa, Leona Lūisa un Jessie J.

Skolasbiedri zinājuši, ka Adelei lemts sasniegt daudz, apgalvo dziedātājas draugs. «Bija skaidrs, ka viņa būs zvaigzne. Ir tādi cilvēki, kas uzkāpj augstāk par visiem pārējiem, un Adele ir viena no viņiem,» apgalvo Rouzs. «Viņa vienkārši bija ļoti muzikāli apdāvināta.»

Dziedātāja atteicās piedalīties 2011.gada festivālos, jo vēlējās pavadīt vasaru, «dzerot sidru» un dzīvojot «normālu» dzīvi ar draugiem.

«Par attiecībām jārūpējas,» viņa teica britu mūzikas žurnālam «Q». «Šajā vecumā es iegūstu draugus uz mūžu. Negribu aizmirst, kā būt normālai. Tāpēc jādodas laukā un jāpriecājas, vai ne?»

Rouzs uzskata, ka Adele nav mainījusies. «Viņa spējusi palikt piezemēta. Skolas laikā viņa bija runātīga, jautra, draudzīga un populāra,» viņš sacīja. «Skolasbiedri lepojas, ka varēja pavadīt laiku ar šo nepārspējamo talantu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu