«TTT Rīga» uzvar LSBL līderu duelī Cēsīs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) līdervienību cīņā šodien iepriekšējo divu sezonu čempionvienība «TTT Rīga» izbraukumā ar 71:64 (19:25, 18:14, 17:13, 17:12) pieveica SK «Cēsis» komandu.

Izšķirošo pārsvaru «TTT Rīga» iekrāja ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad no 54:52 panāca 62:54, bet «Cēsu» basketbolistēm tā arī neizdevās atspēlēties.

Uzvarētājām šajā spēlē 20 punktus guva Sabīne Dukāte, Dita Rozenberga izcēlās ar 18 punktiem, bet pa 12 punktiem iekrāja Līga Šurkusa un Ieva Krastiņa. Cēsu komandā Anete Horelika guva 15 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet ar 14 punkriem izcēlās viena no Lielbritānijas izlases līderēm Kimberlija Batlere, kurai šis bija debijas mačs Cēsu klubā.

Kā ziņots, 2010. gadā Batlere pussezonu aizvadīja «TTT Rīga» rindās.

Čempionāta līdervienība ar 25 uzvarām 26 aizvadītajās spēlēs joprojām ir «TTT Rīga», bet tai ar 19 uzvarām 25 mačos seko «Cēsu» basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas "rīdzinieces". Tikmēr trešo vietu ar 17 panākumiem 24 cīņās ieņem «RTU-Merks».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu