Dārziņš atgriežas sastāvā, Kazaņa uzvar pagarinājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Šodien pēc vairāku mēnešu pārtraukuma Kazaņas «Ak Bars» rindās atgriezās latviešu hokejists Lauris Dārziņš, bet viņa pārstāvētā komanda Kazaņas «Ak Bars» izcīnīja uzvaru.

Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla trešajā spēlē Kazaņā vietējā «Ak Bars» komanda ar rezultātu 2:1 pagarinājumā uzvarēja Čeļabinskas «Traktor» klubu un sērijā tagad rezultāts ir 2-1  «Traktor» labā. Dārziņš uz ledus pavadīja 16 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, bet otrā periodā sākumā Vadims Homickis kavēja Jevgēņiju Kuzņecovu un pēdējam nācās izpildīt «bullīti», kuru viņš ari realizēja. Mača 24. minūtē Jevgēņijs Skačkovs vairākumā panāca 1:1 un otrā trešdaļa tā arī noslēdzās.

Trešajā trešdaļā rezultāts nemainījās un komandas aizvadīja pagarinājumu, kurā uzvaras vārtus pirmajā minūtē skaitliskajā vairākumā guva Niko Kapanens.

Dārziņš pēdējo spēli bija aizvadījis pērnā gada oktobrī, kad regulārās sezonas mačā sarāva kreisā atslēgas kaula un pleca paugura locītavas saites. Latviešu uzbrucējs regulārajā sezonā paspēja aizvadīt 15 spēles, gūstot divus vārtus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu