Šlēgelmilhs: F-1 brauc džeki, kurus esmu «izpogājis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs patlaban nezina, vai šosezon sēdīsies pie kāda auto stūres, taču sportists norāda, ka būtu gatavs piedalīties dažādās sacīkstēs.

Laikrakstam «Diena» aizvadītajā nedēļā Šlēgelmilhs sacīja: «Ir diezgan grūti atrast līdzekļus un iespējas startēt, tāpēc arī sacīkstes pagaidām izpaliek. Nav arī skaidrs, kur šogad braukšu. Ir visai daudz ievirzītu sarunu visādos līmeņos un dažādās vietās, bet pagaidām ir pāragri spriest par iespējām startēt.»

«Principā esmu atvērts pilnīgi visam. Ir pārrunas ar vairākiem variantiem gan salonmašīnu, gan formulu jomā, taču kaut ko šobrīd atklāt ir pāragri. Domāju, vairāk skaidrības varētu būt ap aprīli.»

Haralds arī norāda, ka Pirmā Formula (F-1) viņam joprojām ir sapnis, taču iekļūšana slavenajās sacīkstēs nav vienkārša. «Sapnis tas noteikti joprojām ir. Nekam ar roku neesmu atmetis. Šosezon Pirmajā Formulā brauks vismaz seši džeki, ar kuriem kopā esmu startējis un daudzus no tiem «izpogājis». Iecere tikt Pirmajā Formulā nav atmesta, taču jāskatās, cik reāli ir to realizēt mūsu situācijā.»

Uz jautājumu, cik tuvu vai tālu braucējs pašlaik ir no F-1, pilots atbild: «Šobrīd jāatzīst, ka esmu tālu, taču esmu bijis arī daudz tuvāk. Joprojām esmu jauns, un ir visas iespējas atkal tikt tur, tuvumā. Tās lietas mainās strauji un ir grūti kaut ko prognozēt. Nav jau noslēpums, ka F-1 viss šobrīd notiek par un ap naudu. Līdz ar to tas ir mērījums, pēc kā skatās, vai tu tur esi vai ne,» piebilda braucējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu