Nepieciešams:
Sēņu un vistas žuljēns
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
200 g šampinjonu
2 vistas filejas
50 g cietā siera
1 sīpols
200 ml saldā krējuma
1 tējkarote miltu
sāls
pipari
sviests
1 ola
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep sviestā. Šampinjonus sagriež, apcep, sajauc ar gaļu. Sīpolu sagriež smalki, apcep sviestā, piejauc gaļai. Mazos trauciņos liek gaļu, sīpolu un sēnes. Uz pannas sakarsē miltus, pieliek krējumu, pavāra, pieliek sāli un piparus. Krējuma mērcei piejauc olu un pārlej gaļai. Sieru sarīvē, pārkaisa žuljēnam. Cep 175 grādos, līdz siers nedaudz brūns.