Par «Latvijas zelta talantiem» kļuvuši velotriālisti brāļi Dermaki no Usmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

18.marta vakarā, LNT kanāla tiešraidē notika pozitīvām emocijām bagātais šova «Latvijas Zelta talanti 2012» lielais fināls. Titulu «Latvijas Zelta talanti 2012» un galveno balvu - 5000 eiro sava talanta attīstīšanai - ieguva velotriālisti brāļi Ansis un Arvis Dermaki no Usmas. Savukārt Zelta Zivtiņas Simpātiju balvu ieguva virtuozais ģitārists Kārlis Stenders no Rīgas - interneta balsojumā mājas lapā «zeltatalanti.lv» viņš izvirzījās TOP’a augšgalā.

Par uzvaru finālā kopā sacentās seši šova dalībnieki - kalendāra pārzinātājs Deivids Timošenkovs no Lūznavas, kokles improvizācijas meistars Ansis Jansons no Limbažu puses, ielu vingrotāji «Stieņu supermeni» no Ventspils, dziedātājas - Agita Gabranova no Ozolaines un Cira Tolordava no Ludzas, kā arī velotriālisti brāļi Dermaki no Usmas.

Žūrija - horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, kordiriģents Jānis Ozols un kultūras darbiniece Jana Kalniņa, - piešķīra trīs zvaigznes visiem dalībniekiem, ļaujot skatītājiem izlemt šova uzvarētājus!

Skatītāju balsojums noteica un par uzvarētājiem kļuva velotriālisti brāļi Dermaki. Pirms uzstāšanās lielākās bažas brāļos radīja skatuves izmērs - viņi baidījās no tās nokrist. Kopā visās četrās «Latvijas Zelta talantu» sezonās piedalījušies trīs velotriāla pārstāvji, bet tieši abi brāļi ir vienīgie, kuri iekļuvuši pusfinālā, finālā un beigās uzvarējuši! Par iegūto balvu - 5000 eiro - brāļi nolēmuši iegādāties jaunus velosipēdus.

Zelta Zivtiņas Simpātiju balvu - Samsung Galaxy TAB planšetdatoru - ieguva virtuozais ģitārists Kārlis Stenders no Rīgas. Kārlis interneta balsojumā mājas lapā «zeltatalanti.lv» ieguva vislielāko balsu skaitu.

Piedāvājam apskatīt video, kur brāļu «cīņubiedri» stāsta par Dermaku veikumu (video tapis pirms fināla):

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu