Miļuns: «Prizma/Rīga» komandai tiek meklēti sponsori

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas U-20 hokeja izlases un «Prizma/Rīga» galvenais treneris Ēriks Miļuns ir apmierināts ar savas komandas startu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B divīzijā.

Komanda MHL līgā startēja pirmo gadu tāpat kā cita MHL līgas komanda no Latvijas - «Juniors», taču «Prizma/Rīga» hokejisti nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs un Rietumu konferences Rietumu divīzijā palika pēdējā, septītajā vietā.

«Ar rezultātiem esmu apmierināts, sezonas sākumā sniegums nebija tik labs, kā vēlētos, taču katrai komandai vismaz vienu reizi sezonā atņēmām punktus. Tas liecina, ka sezonas laikā puiši progresēja,» Latvijas Televīzijā pirmdien sacīja Miļuns.

Treneris nevarēja pateikt, vai nākamgad arī būs šāda komanda, taču jau tagad tiek meklēti atbalstītāji. «Par to domājam, meklējam sponsorus un atbalstītājus. Šosezon startējām ar saviem līdzekļiem, no Rīgas domes naudu nesaņēmām, bet «Juniors» un HK «Rīga» saņēma gan,» uzsvēra Miļuns, sakot, ka «Prizma/Rīga» pastāvēšana ir devusi iespēju vairākiem puišiem spēlēt labā līmenī.

«Ja šāda komanda nebūtu, tad 25 spēlētāji spēlētu zemākā līmenī. Tā ir, ka HK «Rīga» un «Juniors» tiek pie labākajiem spēlētājiem, mums paliek pārējie, taču arī no šīs komandas ir kandidāti U-18 izlasei un ceru, ka nākamsezon būs hokejisti, kuri varēs jau pretendēt uz U-20 izlasi, neatkarīgi no tā, kurš vadīs šo komandu,» piebilda treneris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu