Jaunietis autobusā smagi sadur vīrieti, bēg konvojēšanas laikā un uzbrūk policistam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Piektdien kāds 17 gadus vecs jaunietis autobusā sadūris 57 gadu vecu vīrieti, portālam «Apollo» pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš informēja, ka 16.martā, plkst.18.20 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes policisti saņēma izsaukumu par miesas bojājumu izdarīšanu uz A.Deglava ielu, netālu no Nīcgales ielas. Notikuma vietā noskaidrots, ka autobusā, kas devās Rīgas centra virzienā, kāds jaunietis ar vairākiem dūrieniem ievainojis kādu 57 gadus vecu vīrieti.

Kā pastāstīja Sadovskis, agresīvo jaunieti uzreiz pēc notikušā bija sagūstījuši pārējie autobusa pasažieri, bet vēlāk policisti viņu nogādāja iecirknī, savukārt cietušais vīrietis ar smagām traumām hospitalizēts.

Iecirknī noskaidrots, ka aizturētais ir vien 17 gadus vecs un agrāk jau nonācis policijas redzeslokā. Aizturētais jaunietis savas rīcības motīvus nevarēja paskaidrot.

Divas dienas vēlāk policisti aizdomās turēto veda uz tiesu, kur bija paredzēts lemt par drošības līdzekļa piemērošanu, taču konvojēšanas laikā jaunietis mēģināja bēgt. Bēgšana netika pieļauta.

Nākamais incidents izcēlās jau pašā tiesas zālē, kad drošības līdzekļa izskatīšanas laikā jaunietis policijas darbiniekam uzbruka ar pildspalvu, taču arī šo incidentu izdevās novērst.

Tiesa aizdomās turētajam piemēroja apcietinājumu.

Pašlaik sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu un uzbrukumu policijas darbiniekam, bet par bēgšanas mēģinājumu sākta administratīvā lieta.

Šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu