«Harija Potera» aktieris notiesāts par līdzdalību Londonas grautiņos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Par līdzdalību pērnā gada Londonas grautiņos Londonas tiesa otrdien piespriedusi divu gadu cietumsodu aktierim Džeimijam Veiletam, kurš «Harija Potera» filmās atveidoja Drako Malfoja draugu Vinsentu Krabi.

22 gadus vecais aktieris tika atzīts par vainīgu vardarbīgu nekārtību radīšanā.

Veilets atzina, ka grautiņu laikā nozadzis pudeli šampanieša no kāda Londonas lielveikala. Viņš kopā ar citiem jauniešiem 8.augustā piedalījās grautiņos Londonas ziemeļos.

Veiletam jau ir iepriekšējā sodāmība. Viņš tika pieķerts ar marihuānas devu kabatā.

Tomēr aktieris tika attaisnots apsūdzībās par nolūku iznīcināt vai nodarīt postījumus īpašumam ar paštaisītu benzīna bumbu, kas tika redzēta viņam rokās.
«Ievērojams daudzums ir pateikts par to, kas notika tajās pāris dienās. Tie, kas skatījušies videomateriālus šajā lietā, var tikai iedomāties tās nekārtības, kas notika ielās,» norādīja tiesnesis, piebilstot, ka apsūdzētais izvēlējies iziet ielās trešajā nemieru dienā.

Veileta advokāte, aizstāvot savu klientu, sacīja, ka spiediens, ar kādu nākas saskarties jaunai kinozvaigznei, ir pārvērtis viņas klientu novītušā aktierī jau 22 gadu vecumā.

Advokāte lika noprast, ka «Harija Potera» filmas nav atnesušas veiksmi viņas klientam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu