«Stipro skrējiena» dalībnieku skaits pieaug

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aizvien aktīvāk biedrība «Par Stipru Latviju» saņem pieteikumus no «Stipro skrējiena» dalībniekiem. Saskaitot visas anketas, organizatori ar prieku ziņo, ka trasi pievarēt gatavi jau 751 stiprākie Latvijas iedzīvotāji. 

Jāsaka, ka aktīvāki pagaidām ir stiprā dzimuma pārstāvji, jo pieteikušies 369 vīrieši. Dāmas mazliet atpaliek, un šobrīd savus spēkus pārbaudīt gatavas 102 daiļā dzimuma pārstāves. Komandu konkurence arī pamazām aug. Organizatori saņēmuši 70 komandu pieteikumus. Bet tas noteikti ir tikai sākums, jo pieteikšanās joprojām turpinās!

Kā jau iepriekš ziņots, skrējiens notiek 4.maijā, Latvijai tik nozīmīgajā datumā. Organizatori jauno, uzlaboto škēršlu trasi pārbaudīt aicina arī pašvaldību komandas, mūsu politiskās varas pārstāvjus, lielo un netik lielo uzņēmumu komandas, jo arī šādā - netradicionālā veidā, Latvijai ir iespēja parādīt, ka pie mums dzīvo ne tikai stipri un mērķtiecīgi cilvēki, bet stipras ir arī mūsu pašvaldības un uzņēmumi.

Organizatoriem ir interesants piedāvājums izaicināt vienam otru. Viena augstskola izaicina citu, kāda uzņēmuma komanda izaicina konkurējošo, draugu kopas izaicina uz godīgu cīņu trasē savus biedrus. Galvenais ir sagatavot videoizaicinājumu un atsūtīt organizatoriem, kuri to nosūtīs potenciālajiem pretiniekiem un izvietos savā mājas lapā. Uzfilmē savu izaicinājumu un nosūti to pretiniekam, aicina organizatori!

Drīzumā tiks pārbaudīta arī jaunā šķēršļu trase un jaunākā informācija redzama «parstipru.lv».

Stiprākie Latvijas iedzīvotāji pulcējas 4.maijā Cinevillā un viņus atbalsta Betsafe, Siltums Jums, Sportland, Gandrs, Trigers, LNT, Apollo, radio SWH.

www.parstipru.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu