Hjūstones nāves apstākļus apvij kāda dīvainība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

 Vitnijas Hjūstones nāvi apvij kāda dīvainība – kaut dziedātājas organismā tika konstatētas dažādas narkotikas, to pēdas netika konstatētas viesnīcas numuriņā , kur viņa bija apmetusies, ziņo ārvalstu mediji. 

Interneta portāla TMZ avoti ziņo, ka tūlīt pēc dziedātājas nāves ieradies kāds narkodīleris un iznesis no viņas viesnīcas numuriņa visas tur esošās narkotikas.

Līdz policijas atbraukšanai šis cilvēks iznīcinājis arī visus pierādījumus, kas norādītu, ka dziedātāja pirms nāves lietojusi narkotikas.

Arī policijā sliecas domāt, ka kokaīnu no Hjūstones numuriņa «Beverly Hilton» viesnīcā Losandželosā kāds aiznesis, jo tajā netika atrastas narkotiku pēdas, kaut arī narkotikas tika konstatētas Hjūstones organismā.

Policija nākusi klajā ar paziņojumu, ka Hjūstones istabā atklātas recepšu zāles, taču tās nav vainojamas dziedātājas nāvē.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu