Andris Ērglis un Kārlis Stenders ieraksta jaunu Virgas dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Andris Ērglis sadarbībā ar jauno un talantīgo ģitāristu Kārli Stenderu ierakstījuši pilnīgi jaunu, leģendārā līva Ainara Virgas dziesmu «Brīnumu gaidot».

Sākotnēji Virgas un teksta autora Guntara Rača jauno dziesmu bija plānots realizēt jau pērnā gada nogalē sadarbībā ar Virga Hard Orchestra mūziķiem, pieaicinot Andri Ērgli, taču dažādu neparedzētu apstākļu dēļ dziesmas realizācija tika atlikta uz 2012.gadu un tagad realizējās pavisam negaidītā veidā.

Andris Ērglis: «Kopā ar meitu skatījāmies LNT šovu «Zelta talanti» un redzēju, kā uzstājās Kārlis. Sākotnēji, kā jau vienmēr, biju skeptiski noskaņots, taču tad, kad viņš sāka spēlēt savā manierē, es sāku uzmanīgi klausīties. Nākamajā dienā zvanīju šova producentei Ilzei Jansonei un palūdzu Kārļa tālruņa numuru. Un pavisam drīz mēs arī satikāmies, un tad man dzima ideja ierakstīt nerealizēto Virgas dziesmu pavisam citādā veidā - divatā ar Kārli. Manuprāt rezultāts ir negaidīti labs. Kārlis savu ģitāras partiju ierakstīja vienā piegājienā. Skaņa ir neticama. Sajūta ir tāda it kā spēlētu vismaz trīs cilvēki. Paklausieties paši!»

Kārlis Stenders: «Ar Andri sastrādājāmies ļoti labi un ātri atradām kopīgu valodu, jo viņš superīgi strādā un superīgi dzied! Nododam mūsu jauno dziesmu klausītājiem, lai uzzinātu viņu domas un atsauksmes, kas mums abiem ir ļoti svarīgas! Tuvākajos plānos mums ir uzstāties divatā, akustiski, paceļot un smelties jaunas idejas jaunām dziesmām!.»

Ainars Virga: «Ar šīs dziesmas ierakstu bija tieši tā, kā ar šīs dziesmas saturu un nosaukumu. Mēs gaidījām brīnumu un brīnums notika! Man patiešām un no visas sirds ir prieks par šo ierakstu. Esmu noklausījies to jau vismaz reizes piecpadsmit un nav apnicis. Plānoju to iekļaut arī savas grupas repertuārā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu