Kambalam desmit punkti, «Turk Telekom» uzvara

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Turcijas čempionāta spēlē sestdien desmit punktus guva latviešu centra spēlētājs Kaspars Kambala, palīdzot Ankaras «Turk Telekom» komandai ar 77:69 (16:15, 23:27, 17:10, 21:17) savā laukumā uzvarēt Edirnes «Olin».

Šajā spēlē Kambala laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, kuru laikā realizēja piecus no deviņiem divpunktu metieniem, kā arī nopelnīja piecas piezīmes.

Tikmēr bez punktiem palika cits latvietis Ernests Kalve, bet viņa pārstāvētā «Trabsonspor» komanda tikai ar 64:69 (7:12, 22:11, 19:25, 16:21) savā laukumā piekāpās spēcīgajai Stambulas «Anadolu Efes».

Šajā mačā Kalve laukumā pavadīja nepilnas 13 minūtes, grozam garām raidot vienu divpunktu metienu, kā arī nopelnīja trīs piezīmes.

Čempionāta kopvērtējumā «Turk Telekom» komanda ar 11 uzvarām 24 aizvadītajās spēlēs pakāpās uz devīto vietu, bet «Trabzonspor» basketbolisti ar pieciem panākumiem saglabā priekšpēdējo, 15. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu