Dārziņš: par izlasi izlemšu pēc vizītes pie ārsta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novositi/Scanpix

KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš norāda, ka par spēlēšanu Latvijas valstsvienībā šajā pavasarī izlems pēc vizītes pie ārsta, vēsta [s:40952].

Dārziņš neslēpj, ka gūtais savainojums joprojām liek par sevi manīt un hokejists pārdzīvo, ka sezona viņam izvērtusies šādi. «Svainojums izrādījās nopietns. Domāju, ka laukumā izdosies atgriezties agrāk, taču drīz vien sapratu, ka viss nerit tik gludi. Arī pats pārcentos, strādāju sporta zālē un tas atmeta par mēnesi atpakaļ,» atklāj Lauris.

«Šajā play-off atstāju visus spēkus, kas man bija. Protams, šobrīd esmu tālu no savas ideālās sportiskās formas, taču tas nav attaisnojums,» uzsver Dārziņš.  

Jautāts par to, vai uzbrucējs spēlēs Latvijas izlasē pasaules čempionātā Zviedrijā un Somijā, Dārziņš atbild: «Satikšos ar ārstu un, iespējams, tuvākajās dienās lidošu uz Maskavu. Tur man veiks medicīnisko apskati, pēc kuras pieņemšu lēmumu par spēlēšanu valstsvienībā

Dārziņam līgums ar «Ak Bars» ir vēl uz divām sezonām, tomēr hokejists atzīst, ka pēc neveiksmes komandu var skart dažādas pārmaiņas. «Taču esmu pateicīgs puišiem - visi cīnījās līdz galam. Strādāsim tālāk,» piebilst Lauris.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu