Blūms un «Gescrap BB» izcīna pirmo uzvaru pret CSKA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ULEB Eirolīgas turnīra ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē šovakar panākumu svinēja Jāņa Blūma pārstāvētā Spānijas komanda Bilbao «Gescrap BB».

«Gescrap BB» basketbolisti savā laukumā ar 94:81 pārspēja Krievijas čempionus un vienus no turnīra favorītiem Maskavas CSKA, tādejādi rezultāts sērijā līdz trim uzvarām kļuva 1-2. Blūms šajā mačā laukumā pavadīja nepilnas 20 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus (2p. - 1/1, 3p. - 1/4) un nopelnīja vienu piezīmi.

Uzvarētāju labā 20 punktus guva Kostas Vasiliadis, 18 punktus pievienoja Marko Baničs, bet 13 punkti bija Ārona Džeksona kontā. CSKA rindās ar 22 punktiem izcēlās Nenads Krstičs, bet 16 punktus guva Andrejs Kiriļenko.

Sērijas ceturtā spēle tiks aizvadīta piektdien Bilbao, bet, ja būs nepieciešams arī piektais mačs, tas notiks Maskavā. Atgādinām, ka sērijas pirmajās divās spēlēs Maskavā pārliecinošas uzvaras ar 98:71 un 79:60 izcīnīja CSKA basketbolisti.

Šovakar ceturtdaļfināla sērijas trešo spēli aizvada arī Pireju «Olympiacos» un Sjēnas «Montepaschi».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu