Par naudas viltošanu aizturēts vīrietis un viņa dzīvesbiedre

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā nedēļā Rīgas policisti pēc kratīšanas dzīvesvietā uz aizdomu pamata par naudas viltošanu un izplatīšanu aizturēja sievieti un vīrieti.

Kā portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte, Rīgas reģiona policijā marta sākumā sākts kriminālprocess par iespējamo naudas viltošanu un izplatīšanu, kad kādā Rīgas veikalā bija konstatētas vairākas aizdomīgas 50 santīmu monētas.

Rīgas policijas darbinieki izmeklēšanas gaitā noskaidroja personas, kuras bija norēķinājušās veikalos ar, iespējams, viltotas naudas palīdzību.

22.martā likumsargi veica sankcionētu kratīšanu aizdomās turēto personu dzīvesvietā un aizturēja 1975.gadā dzimušu vīrieti un 1985.gadā dzimušu sievieti.

Vīrietis jau agrāk sodīts par naudas viltošanu, taču sieviete policijas redzeslokā nonākusi par dažādiem mantiskiem noziegumiem un narkotiku lietošanu. Policisti kratīšanas laikā atrada viltotas 50 santīmu un viena lata monētas un to izgatavošanai paredzētās iekārtas.

Aizturētie savu vainu atzina, un šobrīd turpinās izmeklēšana, kā arī tiek noskaidroti iespējamie līdzdalībnieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu