Video: Pa šoseju traucas agresīvs šoferis. Aizdomas, ka Saeimas deputāts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Mans draugs pagājušajā nedēļā ar automašīnu izbrauca no Jēkabpils. Pēc kāda laika video redzamais džips agresīvi viņu apdzina, traucoties lielā ātrumā un apdraudot arī citus satiksmes dalībniekus. Līdzbraucējam šķita, ka pie stūres sēž kāda atpazīstama persona, tāpēc puiši nolēma pabraukt līdzi un iemūžināt pārkāpēju.

Pirmais video ir braukšana cauri Kūkām - apdzīvotu vietu Jēkabpils rajonā, kur atļauts braukt ar 50 kilometriem stundā (km/h), taču, kā redzams, drošsirdis traucas ar vairāk nekā 100 km/h.

Otrajā fragmentā ir Viļāni. Ātrums tas pats - ap 110 km/h.

Šī drošsirža dalība satiksmē, noteikumu neievērošana un braukšanas kultūra ir zem katras kritikas, jo tiek pārbrauktas baltās nepatrauktās līnijas, pagriezienu rādītāji netiek lietoti vispār. Bija brīži, kad ātrums ārpus apdzīvotām vietām sasniedza ap 150 km/h.

Kā portālam «Apollo» aizdomas izteica lasītājs, iespējams, pie automašīnas stūres sēdēja «Saskaņas centra» Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Pirmais portāla «Apollo» mēģinājums sazināties ar Urbanoviču ap plkst.10 nevainagojās panākumiem. Kā paskaidroja «Saskaņas centra» Saeimas frakcijā, Urbanovičs ir sēdē, tāpēc nevar atbildēt.

Sazinoties ar Urbanoviču ap plkst.11, viņš paskaidroja, ka ir ārpus Latvijas, taču uz iebildumu, ka viņš nesen vēl bija sēdē, Urbanovičs precizēja, ka ir lidostā un plāno doties uz ārzemēm.

Uz jautājumu, vai viņam pieder «Range Rover» ar numura zīmi «CU7777», deputāts atbildēja neskaidri, taču varēja noprast, ka šādas markas automašīna pieder «Baltijas forumam», kurā viņš ir prezidents. Numura zīmi gan viņš nosaukt nevarēja.

Urbanovičs atzina, ka pagājušajā nedēļā varētu būt braucis garām Jēkabpilij. Uz jautājumu, vai viņš varēja būt pie stūres šādai automašīnai, Urbanovičs norādīja, ka nevar izslēgt, jo viņam pašam nav automašīnas, tāpēc draugi viņam izlīdz un aizdod savu.

Kā paskaidroja «Baltijas foruma» valdes locekle un tehniskā direktore Gunta Šagbazjana, forumam patiešām ir automašīna «Range Rover», ar kuru pārvietojas arī Urbanovičs. Šīs automašīnas numura zīme ir «HN3777». Viņa atzina, ka «CU7777» arī kādreiz piederēja «Baltijas forumam», taču jau ir pārdota.

Šī raksta autors saņems Ls 30, jo viņa iesūtīto materiālu ievietojām starp galvenajām ziņām.

Video Nr.1.

Video Nr.2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu