Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Naktskluba «Coyote Fly» erotiskais kalendārs 2012

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Sestdien, 31. martā, nakts klubs Coyote Fly ar grandiozām svinībām svinēs vienu gadu ilgu atrašanos izklaides centrā «Vernisāža». Par godu šim notikumam sadarbībā ar pazīstamo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu tiek izdots pirmais profesionāli veidotais erotiskais kalendārs Latvijas klubu vēsturē, informē kluba pārstāvji.

«Par godu šim nozīmīgajam notikumam, saviem uzticamākajiem klientiem un sadarbības partneriem dāvinām ekskluzīvu dāvanu – Coyote Fly darbinieču erotisko kalendāru, kas tapis sadarbībā ar pazīstamo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu. Profesionāli veidots kalendārs ir unikāls notikums Latvijas klubu dzīvē, jo līdz šim neviens klubs nav pietuvojies tik augstam līmenim. Šis projekts varētu kļūt par jaunu tradīciju – katru gadu veidojot kalendāru un dāvinot to Coyote Fly īpašajiem klientiem un sadarbības partneriem,» norāda Coyote Fly īpašnieks Oskars Skara.

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savukārt atzīst: «Sadarbība ar Coyote Fly man bija izaicinājums, kuram labprāt piekritu, jo man patīk līdzdarboties nebijušos projektos. Kalendāram gatavojos ļoti nopietni, jo atšķirībā no maniem iepriekšējiem projektiem, šim bija pilnīgi savādāks uzstādījums, kā arī meitenes ikdienā strādā Coyote Fly klubā un ne visas no viņām ir profesionālas modeles, tomēr lieliski tika galā, un rezultāts ir vienreizējs.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu